اخبار بین المللی, سلول درمانی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 33812
1399/08/15 - 08:30
مخمر تغییر یافته برای درمان عفونت های باکتریایی روده

تیمی از محققین در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه مریلند دریافته اند که تغییر نوعی شایع از مخمرها آن را برای درمان عفونت های روده ای کلستریدیوم دیفیسیل موثر می سازد.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، آلودگی کلستریدیوم دیفیسیل معمولا افرادی را درگیر می کند که برای درمان عفونت های باکتریایی از آنتی بیوتیک استفاده می کنند؛ زمانی که انتی بیوتیک ها باکتری های مفید را در روده می کشند، روده مستعد آلودگی به عفونت های کلستریدیوم دیفیسیل می شود. عفونت کلستریدیوم دیفیسیل سالانه نزدیک به 3 هزار نفر را به کام مرگ می کشاند. از آن جایی که این باکتری بسیار مقاوم می باشد، محققین بدنبال یافتن راهی برای مهار آن هستند و در پژوهش جدیدی در دانشگاه مریلند آن ها توانسته اند بدون استفاده از آنتی بیوتیک ها راهی برای مقابله با کلستریدیوم دیفیسیل بیابند.

این رویکرد جدید شامل طراحی آنتی بادی برای دو سم تولید شونده بوسیله کلستریدیوم دیفیسیل و سپس مهندسی مخمر Saccharomyces boulardii برای تولید آن ها است. این مخمر شایع ترین مخمر در مکمل های پروبیوتیک است. در ادامه محققین بعد از کشتن باکتری های گوارشی موش ها با استفاده از آنتی بیوتیک ، آن ها را با محصولات تولید شده بوسیله مخمر مذکور تغذیه کردند و سپس موش را به کلستریدیوم دیفیسیل آلوده کردند. نتایج نشان داد که این امر با کاهش التهاب همراه بود و مانع از مرگ جانور بوسیله عفونت شد. بررسی های بافتی روده موش ها نیز از کاهش التهاب و کاهش آسیب ناشی از کلستریدیوم دیفیسیل بود.

اگرچه استفاده از این رویکرد بسیار امیدوار کننده نشان داده است اما برای استفاده از آن در کارآزمایی های بالینی نیاز به مطالعات بیشتری است.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved